Silly Season: Lindqvist stannar i Ryssland

Han blev i helgen den förste utländske tränare att vinna den ryska ligan. Dynamo Moskva vann över Dynamo Kazan. I dag kliver Thony Lindquist in till Dynamo Moskvas president med en önskelista inför nästa säsong. – Det finns nån svensk spelare på den, mer än så avslöjar jag inte, säger han till GD.se. Kan det vara Daniel Berlin eller Daniel Andersson?

Stefan Edberg och Tobias Holmberg kan lämna VSK Bandy. Enligt vad VLT erfar jagar ryska klubben Neftyanik duon. – Klart att jag är sugen att åka, säger Edberg till VLT.

Silly Season: Ryssland lockar

Daniel Berlin, Sandvikens AIK, och Daniel Andersson, Villa-Lidköping, öppnar båda för spel i Ryssland.

Daniel Andersson säger att han ska sätta sig ner och prata med Villa-Lidköping inför kommande säsong och utesluter inte spel i Ryssland. Något klubbyte inom Sverige är inte aktuellt. – Andra klubbar än Villa Lidköping i Sverige är inte aktullet och behöver inte göra sig besväret att kontakta mig, säger han till Radio Skaraborg.

Enligt uppgifter riksmedia är Daniel Berlin på väg till Ryssland. Tidigare har han varit öppen för spel i sin moderklubb Sirius.

Får Sandviken behålla elitlicensen så ser läget bra ut för Sandviken. Samtidigt är de ryska klubbarna väldigt aktiva och SAIK vill inte hindra spelare från Ryssland. Endast två av spelarna som fanns med på isen i går saknar avtal med SAIK nästa säsong, finländaren Mikko Aarni och lagkaptenen Daniel Berlin.

Villa har klart med flesta av sina flesta spelare för nästa säsong.
Martin Berggren som det har spekulerats i ska sluta har lämnat sitt besked. – Jag kommer spela åtminstone nästa säsong i Villa och öppnar för ytterligare år.
Villas högerhalv Patrik Gustavsson säger till NLT att detta har varit mitt roligaste bandyår hittills och fortsätter gärna nästa år i Villa Lidköping. Han har ett kontrakt på 1+1 år.