Silly Season: Renholm klar som tränare för Vetlanda

Mattias Rehnholm kommer att ha huvudansvaret för Vetlandas elitserielag kommande säsong. I tränarstaben ingår dessutom Patrick Sandell och Jörgen Ivarsson.

– Känns mycket inspirerande att ta sig an säsongen 2012/13 och få jobba med nu presenterade tränarkompisar och en spelartrupp som redan vid denna tidpunkt nästan är intakt med förra säsongens. Dessutom med William Sjöberg som ett mycket spännande nytillskott, en VBK:are som kan vår bandykultur och Vetlanda som ort, säger Mattias till vetlandabk.se.
– Vårt resultat kommande säsong avgörs hur vi får till det som lag och med vilken stabilitet. Redan förra säsongen kunde vi i enskilda matcher mäta oss med vilket lag som helst, men spelet svajade ibland. Det lysande kunde avlösas med mindre bra insatser
– Nästa vecka kör vi igång träningen, konstaterar en mycket förhoppningsfull Mattias Renholm.

Silly Season: Sthål förlänger med Bollnäs

I dag meddelade Bollnäs att Markus Ståhl skrivit på ett tvåårskontrakt med Bollnäs. Ytterligare en viktig pusselbit har nu fallit på plats i lagbygget inför nästa säsong.
– Det var jätteviktigt för oss att få ha kvar Markus, säger Sören till Giffarna.se.
– Han är en mycket teknisk spelare och gjorde en jättebra säsong fram tills han blev ljumskskadad. Planen med kommande års lagbygge följs.

Markus är också nöjd med att ha förlängt med Bollnäs.
– Jag vill spela i Bollnäs. Så är det ju. Hjärtat säger Bollnäs och det är mycket det som avgör, säger Markus.
Markus är också nöjd med sin säsong.
– Säsongen som var tyckte jag var bra. Tråkigt att man blev skadad när man spelade som bäst bara. Efter skadan så var jag tvungen att spela lite för försiktigt för att inte skadan skulle dras upp igen.

Nu har Bollnäs hela försvaret inklusive halvor klart för två år framåt, skriver Bollnäs på sin hemsida.

Silly Season: Brändholm till Borlänge

Jonas Brändholm, 27, har skrivit på för Borlänge Stora Tuna BK. Det skriver klubben på sin hemsida på fredagen. Brändholm kommer närmast från Skutskär där han noterades för 38 poäng på 21 matcher under den gångna säsongen. Med det vann han assistligan i allsvenskan norra.

– I och med Jonas får vi nu ytterligare in lite mer fart och fläkt i spelet. Vi hoppas att han kommer att bidra mycket offensivt, säger sportchef Mats Eltin till borlangebandy.se.