LIVE: Bronsmatchen Sverige – Kazakstan

VM 2016 Vi kör lite live-spontant.Eurosport 2
Tyvärr har vi inte tillgång till Liveprogram – så ni får uppdatera sidan manuellt.
Bronsmatchens sänds direkt just nu på Eurosport 2 och Finalen sänds i Kanal 5 kl 14:00.

Sverige – Kazakstan Slut 4-0 Halvtid: 1-0.
Målen: 1-0 Erik Pettersson 3:50, 2-0 Erik Petersson 51:01, 3-0 Simon Jansson 57:59 4-0 Daniel Mossberg 82:32
Christoffer Edlund är avstängd i dagens match. –  Säger att han är oförstående till vad som hände i går.
– Erik Pettersson säger i Eurosport2 att det är jobbigt i motvinden och att det förhoppningsvis blir lättare att spela i andra halvlek.

83 min: Daniel Mossberg jobbar in 4-0 till Sverige.
82 min: Resultatlös hörna för Kaz efter ett fint anfall där man får till en hyffsad chans.
79 min: Timeout Kazakstan.
77 min: Daniel Mossberg i jätteläge i Kaz-straffområde men letar någon att spela till? Chansen rinner ut i sanden…
76 min: Joakim Andersson i friläge efter fint lyft från Per Hellmyrs. Joakim får inte till det.
75 min: Resultatlös hörna för Kazakstan.
74 min: Hans Andersson utvisad. Drar ner Gavrilenkov.
73 min: Olof Englund åter klar för spel. Sverige med bollen där Kazakstan backar hem och är täta bakåt.
70 min: Svensk hörna. Per Hellmyrs skjuter tätt över.
70 min: Svenskt långskott – på returen är Simon Jansson (?) där och sätter bollen i mål, men var offside.
68 min: Sverige med bollen har ingen brådska med Olov Englund på utvisningsbänken.
66 min: Erik Säfström dras ner. Har ont, byter. Sverige har bollen.
65 min: Sverige har bra tag i händelserna trots en man kort. Det här tappar man inte 3-0.
64 min: Kazakstan lyfter fram bollen i straffområdet och så när får Kaz-spelare tag i bollen, men Bergwall får tag i bollen.
62 min: Olov Englund utvisad 10 minuter.
60 min: Kazakstan får hörna efter Andreas Bergwall efter skott från #10 Kaz. Bergwall räddar.
59 min: Ännu ett lyft fram till Erik Säfström så åker på Kazmålvakten. Bollen till Simon Jansson som knackar in 3-0 från nära håll.
58 min: Berlin spelar fram men når inte fram till svensk spelare går för långt.
57 min: #17 Kax får frislag när de anfaller. Sverige vinner tillbaka bollen och går till anfall men det blir offside.
56 min: Ny svensk hörna efter bjudning av Kazakstan bjuder Säfström på bollen och Hellmyrs avslutar. Hörnan resultatlös.
55 min: Mossberg bryter och spelar fram Olof Englund som går fram och skjuter. Målvakten räddar.
54 min: Svensk hörna. Den femte blir resultatlös.
52 min: Bättre skridskoåkning och fart i medvinden för Sverige.
51 min: Hans Andersson spelar fram Erik Pettersson som gör 2-0. Erik Pettersson visar vilja.
50 min: Johan Löfstedt sätter fart sätter bollen i djupet men når inte svensk spelare.
49 min: #17 Sergey Pochkunov fixar hörna till Kaz resultatlös.
48 min: Daniel Berlin skjuter till hörna. Erik Petterson skjuter. Kaz-målvakten räddar.
47 min: Bra läge för Sverige men offside.
47 min: #17 Sergey Pochkunov när att få ordning på bollen och kvittera.
46 min: Per Hellmyrs lyfter på djupet men svensk offside.
Andra halvlek är i gång:
45 min +1 min: #17 Sergey Pochkunov i Kazakstan missar straffen.
45 min: Kazakstan får ställa om mittfältet är liksom i går helt borta. Straff till Kazakstan.
45 min: Fin djupledsboll av Per Hellmyrs till Jocke Andersson när svenskt 2-0 där.
44 min: Känns som flera svenska spelare börjar bli för gamla för landslaget eller så vilar de upp inför slutspelet.
43 min: Kazakstan har inga problem att freda sig mot de svenska anfallsförsöken och får bygga sitt egna spel utan press.
42 min: Sverige med bollen. Berlin på högerkanten vänder om till vänstersidan men offside.
40 min: Farligt på Kaz-hörnan med flera chanser. Men inget mål, än…
39 min: Berlin och Pizzoni anfaller tappar bollen och Kaz kan ställa om och får hörna.
38 min: Sverige med bollen spelar runt och anfaller Simon Jansson försöker hitta spelare i straffområdet, men Kaz vinner tillbaka bollen och anfaller.
37 min: Kazakstan anfaller mot samlat svenskt försvar. Behåller bollen.
34 min: Hans Andersson utvisad när #11 i Kaz tar fart.
33 min: Långsamt svenskt spel och Kazakstan kan ställa om och anfaller, men Sverige stoppar och börjar om i motvinden.
32 min: #10 i Kazakstan får upp farten och Sverige får bryta bryskt. Resultatlöst frislag.
31 min: Lite passivt svenskt försvarsarbete när Kazakstan är i anfall, men domaren blåser frislag till Sverige efter för mycket slag på klubban av Kazakstan.
30 min: Frislaget går för styrning men rinner ut…
29 min: Nytt anfall från Kazakstan på svensk vänster får frislag.
28 min: Hörna höger till Sverige. 3:e svenska hörnan resultatlös.
27 min: Kazakstan nära att åka igenom på svensk vänsterkant.
25 min: Erik Säfström i skott läge. Sverige får frislag utanför straffområdet därefter till höger. Resultatlös.
23 min: Sverige med Linus Pettersson i laget i dag spelar i motvind i första.
21 min: Erik Pettersson nära att få in bollen efter framspelning av Per Hellmyrs.
20 min: Kazakstan utvisning 10 min
4 min: Erik Pettersson 1-0