Allsvenskan: Seriefinaler i både norr och söder


Ingen elitserie idag, men två mycket intressanta allsvenska matcher.

I morgon laddas det för glödheta derbyn. Bland annat Villa Lidköping mot formstarka IFK Vänersborg. Formstarka GAIS tar emot IFK Kungälv. GAIS får dock klara sig utan Magnus Muhrén som blev avstängd efter gårdagens match. Hälsingederby mellan två lag som haft lite svajande form de sista matcherna är mellan Edsbyn och Bollnäs. Även Ljusdals form har varit si så där i slutet. I morgon ska man försöka vända det mot formstarka Broberg. Intressant möte mellan Västerås och SAIK. Västerås imponerade inte i går och SAIK slog visserligen Hammarby senast. Motala tar emot Vetlanda.

Gripen tar emot Finspång i södergruppen i en ren seriefinal i dag i Trollhättan och Borlänge tar emot Örebro i en seriefinal i norra gruppen. Finspång har för de flesta varit en överraskning i år. Finspång själva har de inte varit någon större överraskning, men i dag känner laget inget favorittryck.

– Att vi lyckades knipa en poäng mot dem, det är en bonuspoäng. Men all press ligger på dem och det borde kunna passa oss, säger Finspångstränaren Andreas ”Cuba” Karlsson till Folkbladet.

Spela allsvenskan bandy på här på

Läs också