VM 2013

VM-Nytt 2013

Finland träningsspelar i Kungälv i kväll

Det blir en träningsmatch för Finland i kväll på Skarpe Nord mot IFK Kungälv. Tommy Österberg sitter på dubbla stolar som tränare i Kungälv och förbundskapten för Finland. Slår två flugor i en smäll!

Kazakstan anländer på torsdag

– Vi satsar max varje match, det spelar ingen roll vilket lag vi möter, säger Kazakstans förbundskapten Alexei Nikishov till svenskbandy.se och fortsätter. Sen gäller det att få ihop det som lag. Spelarna kommer från många olika klubbar.

Ifjol var Kazakstan bara sekunder från att nå sin första VM-final någonsin. På hemmaplan i Almaty hade Kazakstan det blivande världsmästarlaget Sverige i brygga, men föll sedan i sudden.

Hur går det i VM för Sverige?

Bandy-VM:s B-grupp spelas i Vetlanda och i gruppen är det just nu USA, Kanada, Ungern, Nederländerna, Ukraina, Lettland och Japan som är anmälda.

USA och Kanada har spelat en träningsmatch. Det var USA som vann med 8-2. USAs mål gjordes av: Jon Keseley (Minneapolis Bandoliers) 3, John Arundel (Minneapolis Bandoliers) 2, Brent Palmer (Duluth Dynamo) 1, Mike Hosfield (Mississippi Mojo) 1
Dave Plaunt (Duluth Dynamo) 1121123

Bli den första att kommentera på ”VM 2013”

Lämna en kommentar