”Ska upptäcka spelglädjen och tjusningen med bandy”

Falu BS har som bekantat startat om i en ny föreninge efter konkursen. Verksamheten kommer bygga på ideella insatser och inte minst försäljning. Verksamheten denna säsong ska ge ett resultat i form av en grundplåt i kassan inför nästa säsong, skriver klubben på sin hemsida.

Något inträde kommer inte att tas ut i samband med matcherna. Däremot välkomnas en frivillig entré på P20- och A-lagsmatcher i division 1.

– Vi vill göra bandyn populär i Falun, och tror på ett intresse för det unga A-laget, bestående av i huvudsak egna produkter, och det talangfulla P20-laget, säger ordförande Annika Stålberg som i helgen valdes till ordinarie ordförande på ordinarie årsmöte i Falu BS.

– Folk ska vara välkomna upp till Lugnet när det är bandy. I stället för att lägga vårt engagemang i entrén vill vi lägga kraften på att ordna ett trevligt kringarrangemang med försäljning och servering i bandytältet. Vi vill att faluborna ska upptäcka spelglädjen och tjusningen med bandy, inte minst nu när vi har, i sina respektive serier, två konkurrenskraftiga lag, fortsätter Annika Stålberg.

Läs också