Dubbla Elitseriematcher i Ale Arena på fredag

Kungälv har skjutit upp två hemmamatcher och nu går det inte skjuta på fler. Fredagens hemmamatch mot Kalix flyttas till Ale Arena. Samma kväll spelar GAIS västsvenskt derby mot IFK Vänersborg i Ale Arena. Så det blir dubbla elitseriematcher i Ale Arena på fredag.

Elitseriematch på TV i dag!
Samtliga Odds på återstående matcher i fjärde omgången hittar du på

Hammarby räknar med hemmapremiär på fredag mot Villa Lidköping. Trots mildvädret. Ispersonalen gör just nu allt för att isen ska vara redo och spelklar tills på fredag, skriver Hammarby på sin hemsida.

Kungälv ger upp att hinna på Skarpe Nord i spelbart skick. Det är mildvädret som ställer till det. Därför flyttar IFK Kungälv fredagens elitseriematch mot Kalix från Skarpe Nord till Ale Arena. Matchtiden flyttas även från 19.00 till 21:30.

– Vi kan helt enkelt inte skjuta upp fler matcher. Kalix reser 120 mil för att möta oss och matchen måste helt enkelt spelas. Att flytta matcher från vår hemmaarena är det sista vi vill göra och vi har skickat ut information till våra sponsorer som drabbas av flytten och vädjat om förståelse för situationen och att detta förhoppningsvis blir en engångsföreteelse, säger IFK Kungälvs ordförande Tony Hjertstrand.

Sedan tidigare har matcherna mot Gais och Västerås skjutis upp och nya datum för dessa matcher är den 11 och 20 december på Skarpe Nord i Kungälv.

Matchen GAIS – IFK Vänersborg tidigare läggs en halvtimme och startar 18:30 på fredag.

Läs också