SM-finalrepris i kväll!

SAIK  Hammarby

Elitseriematch i dag!
Samtliga Odds på dagens match och morgondagens matcher i sjätte omgången hittar du på


SAIK S liten Hammarby sm I dag blir det en riktigt intressant match när fjolårsfinalisterna Sandviken och Hammarby drabbas samman. Statistiken talar för en målrik match. Förväntade topplag och båda lagen är obesegrade efter fem matcher.

Hammarbys tränare Magnus Brodén har alla spelare i truppen tillgängliga förutom fotskadade Robert Rimgård. Det tar några dagar eller någon vecka innan han är klar för spel.

-Det är den tuffaste bortamatchen av alla. SAIK är ju ett jättebra hemmalag. Men vi åker förstås som alltid dit för att vinna. Vår formkurva pekar uppåt och vi ska vinna genom att spela vårt eget spel. Inget lag bör åka till Göransson och hoppas på att vinna genom spel på SAIK:s misstag, eller förhoppningar om att de ska spela dåligt. Det gör de aldrig. Vi måste lyckas med vårt bästa spel för att vinna, säger Magnus Brodén på Hammarbys hemsida inför matchen.

Målrik match att vänta? SAIKs sammanställning visar på det.
– Jag tror det kommer att bli en offensiv match. Båda lagen verkar vara i bra form också, säger Stefan Söderholm SAIKs tränare till Gefle Dagblad. Det här blir en riktigt utmaning. Det gäller att spela sitt spel och utföra det till 100 procent, vi måste höja oss ytterligare ett snäpp.

Sandviken saknar målvakten Pasi Hiekkanen i kväll. Abbe Bodin stod även senast mot Ljusdal.

Läs också