Elitserien: Villa Lidköping och Vetlanda

12 Tim Persson Villa Lidköping Villa Lidköping jagar Sandvikens AIK och Edsbyn i toppen. Villa är fortsatt obesegrade och spelade 3-3 mot Hammarby senast på bortaplan. Laget med elitseriens bredaste trupp gör ett par förändringar till kvällens match gentemot i fredags.

Magnus Nordin uppger att en försvarsspelare ska vila av Patrik Hellman, Daniel Eriksson och Johan Malmqvist tillsammans med Mattias Johansson. Tim Persson och Johan Karlsson spelar istället. Det uppger Magnus Nordin Villa-tränaren till Bandyworld. (Ändrat)

Elitseriematch i dag!

Samtliga Odds på dagens matcher i sjätte omgången hittar du på

På Villas hemsida förväntar sig Petter Björling en match i publikens smak och menar att det är två lag som vill spela bandy. Om publikens förväntningar på säger Petter att de ska ha de då ställer det krav på oss. Det krävs mycket jobb för seger.

Tommy Österberg tränare i Vetlanda kommer till Lidköping som sexa och vill förstås haka på lagen i topp. Hur är läget inför kvällens match? Några förändringar sedan sist?
– Känns bra inför kvällens match. Hela truppen, utom Viktor Törner, är intakt efter att förkylningar har stört lite de senaste två veckor. Hjälper inte och kolla tabell så mycket just nu, men det är klart vi siktar på att vinna våran nästa match och de heter villa.

Läs också