SillySeason: Jens Wiik till Villa?

Jens Wik Bollnäs som har Niklas Prytz klar till nästa säsong kan förlora Jens Wiik. Flera klubbar är intresserade av Jens. I helgen kom det ut tydliga indikationer på att Bollnäs försvarare Jens Wiik, 22 år, var på plats i Lidköping, enligt Ljusnan. Jens bekräftar det också till tidningen. – Jag och Villa har pratat med varandra ett tag, men jag har velat ligga lite lågt med det. Jag var ner i helgen mest för att de ville att jag skulle få se hur de har det och för att de skulle få en bild av mig, säger Jens Wiik, som fick en guidad tur av sportchefen Jonas Johansson. Det är på god väg, men det är inte bara Villa som är intresserade, men det var de som tog första steget.

Jens vill inte kommentera vilka fler klubbar som är intresserade, men säger till tidningen att Villa har visat starkast intresse. Han säger vidare till tidningen att han inte haft det så värst bra ekonomiskt ställt efter Bollnäs lönsänkningar.

Jens Wiik var en av de spelare som drabbades hårt av Bollnäs lönesänkningar under säsongens sista tre månader. Det är en bit som spelat stor roll i att han nu är redo att lämna moderklubben. Något konkret kontrakt har Jens inte att ta ställning till.

Läs också