Elitserien: Första fjärdedelen klar…Elitserien har redan hunnit en fjärdedel in i säsongen och i kväll spelas fem matcher.
Broberg L KungälvSM Broberg (4) – Kungälv (11) Broberg ligger trots att man kanske inte riktigt övertygat på en fjärde plats och möter i kväll Kungälv som kommer till Söderhamn med några svåra matcher bakom sig Vetlanda, Sandviken och Hammarby. Det finns goda möjligheter för en jämn tillställning i kväll, men Broberg är förstås favorit. Kungälv kommer till spel med samma lag som senast. Mathias Johansson i Kungälv: – Svår match, men vi brukar göra bra prestationer här uppe, så vi hoppas på det idag också! Fantastiska förutsättningar i alla fall!

I Broberg Söderhamn är alla hela och friska förutom Rolf Larsson.

Ljusdal L Ljusdal (13) – Villa Lidköping (6) Ljusdal kommer till kvällens match med tre snöpliga poängtapp i slutet på sina hemmamatcher mot Sirius, Kalix och Vänersborg. Vi frågar Kalle Mårtensson Ljusdals hetaste målskytt vad han tror om kvällens matchen mot Villa Lidköping? Hej Kalle – Villa Lidköping i kväll vad tror du om matchen? – Ja vad tror man om matchen… – Vi tänker göra det vi vill ännu bättre så får vi se vart det landar. Härliga förutsättningar verkar det bli. Ljusdal kommer till spel med samma lag som senast.
Villa som är storfavorit kommer gör förändringar inför kvällens match: – Mattias Johannson vilar och Johan Karlsson in. – Mattias Johansson fick en ont i axeln efter Sandvikens matchen och är borta minst en vecka. Däremot verkar Fall vara på väg tillbaka och tränare Johan Sixtensson tro förhoppningsvis på comeback för Lars om en vecka. Erik Rosengren är frisk men får stå över idag.

Vetlanda L SAIK S liten Vetlanda (7) – Sandvikens AIK (1)
Toppmöte i SAPA-Arena mellan smålänningarna och gästrikelaget. Tommy Österberg, tränare i Vetlanda, vad får publiken se i kväll? – Två lag som vill anfalla och ligger på topp när man kollar målrikaste lag per match hittills.
Anders Jakobsson, SAIKs taktiker förväntar sig en tuff bortamatch i kväll. Några spelarförändringar i kväll? – Nej, vi kör på samma grabbar ikväll.


Hammarby sm Bollnäs mini Hammarby (10) – Bollnäs (3)
Två lag som vars form verkar vara i uppåtgående. Daniel Berlin sägs ha gjort sin bästa match tre matcher i följd nu. Båda lagen verkar komma med ordinarie lag förutom Bollnäs målvakt Prytz som skadade sig förra veckan.

Tillberga L Sirius smTillberga (14) – Sirius (12)
– Vi har en historia av täta hårda matcher mot Sirius med mycket känslor, säger Tillbergas klubbchef Tobias Johnson och lägger till att han förväntar mig samma ikväll.
Ilja Grachev är i kvällens med match för Sirius. – Yes idag är jag med igen, och även Robin (red anm. Olsson), Adam (Rudell) vilar… I kväll blir det en klassisk fyra poängsmatch, en så kallad cupmatch där det är eerhört viktigt och vinna 50/50 bollarna och även den mentala kampen, Då kommer det nog att gå vägen!

Läs också