Spelarnytt: Persson och Berglönn klara för fortsättning

14 Anders Perssson HammarbyHammarby sm Hammarby meddelar att man kommit överens om en förlängning med försvarsspelaren Anders Persson och målvakten Filip Berglönn.

De båda kontraktet är ett år. – Målet har hela tiden varit att spela i Hammarby tillsammans med ett skönt gäng som  siktar högt. Att få spela på Zinken med det stöd vi får av vår fantastiska publik är  underbart, säger Anders Persson i ett pressmeddelande från Hammarby.

– Jag är oerhört laddad att köra ytterligare en säsong med Hammarby. Möjligheten att  kunna kombinera elitbandy med studier på Handelshögskolan är perfekt för mig. Nu skall  jag fightas med Slangen om att få spela fler matcher, säger Filip Berglönn.

– Både Anders och Filip har visat att de hör hemma i ett Hammarby med toppfyraambitioner.  Två unga spelare som hela tiden utvecklas i rätt riktning. Nu när snart alla  bitar är på plats med truppen drar vi igång med försäsongsträning och skall komma riktigt  bra förberedda till en ny säsong, säger Sportchefen Stefan Erixon.

– Vi har under ett par månaders tid arbetat stenhårt med utformningen av vår trupp. Utifrån  de tighta budgetramar styrelsen satt upp har vi fått ihop en trupp som vi känner har rätt  kunnande och inställning att leverera bra sportsliga resultat säsongen 2015/16, säger  Hammarbys klubbchef Niclas Swanér.

Läs också