Elitserien: Zeke blir elitansvarig i SAIK

Sandviken AIK 2014 SM-GuldDaniel ”Zeke” Eriksson återvänder till Sandvikens AIK och tar över som elitansvarig efter Thomas Larsson som kommer att flytta utomlands.

Thomas Larsson, elitansvarig i styrelsen inom SAIK Bandy, lämnar sitt uppdrag då han fått ett nytt jobb inom Sandvik Coromant som innebär att han flyttar utomlands. Thomas har haft flera uppdrag inom styrelsen under snart 20 år och tog över som elitansvarig efter Daniel ”Zeke” Eriksson då han gjorde samma resa som Thomas nu ska göra, skriver SAIK i ett pressmeddelande.

– Thomas engagemang, kunskap och erfarenhet har bidraget till många positiva saker för SAIK Bandy genom åren. Inom SAIK Bandy är vi oerhört tacksamma för allt som Thomas har bidragit med och vi önskar honom allt lycka till i sin nya utmaning, säger Magnus Holst, ordförande i SAIK Bandy.

Daniel är numera tillbaka i Sandviken och därför är det kanske föga överraskande att Daniel blir den som tar över rollen som elitansvarig inom klubben, eller snarare återkommer i rollen som ansvarig för de fyra elitlagen.
– Den här lösningen borgar för att det blir en överlämning utan någon som helst dramatik.

Daniel har givetvis inte släppt kontakten med föreningen under sin tid utomlands och det blir därför en mycket smidig överlämning, säger Thomas Larsson.

Läs också