Elitserien: Robertsson förlänger med Tillberga

TB Västerås har förlängt med tränaren Oskar Robertson. TB Västerås, Tillberga, har som att bli ett slutspelslag senast säsongen 2017/2018.
Oskar Robertsson har förlängt med klubben i två år. TB är nöjda med att han har fått ihop en till stora delar ny trupp till ett homogent lag som under senare halvan av säsongen spelat riktigt bra.

– Det känns riktigt bra att vi är klara om en fortsättning tidigt, säger Oskar Robertsson i ett pressmeddelande från TB. Föreningen har varit tydlig om var man vill och gett mig och laget tid och resurser för att nå dit. Jag tycker vi kommit en bra bit på vägen och det skulle kännas väldigt fel att kliva av nu. Truppen är till stora delar redan klar och föreningen jobbar för att vi ska få in den spetskompetens som saknas. Det känns inspirerade.

Klubbchefen Tobias Johnsson är nöjd med vad Oskar har åstadkommit:
– Oskar har levererat mer än vad vi kan begära i år. Vi la en ny grund för föreningens långsiktiga mål om att nå slutspel och vi känner att vi är en bra bit på vägen. Redan i år har vi visat att vi har ett spel som kan mäta sig med de bästa lagen. Oskar har ett tydligt och bra ledarskap och är väldigt uppskattad bland spelarna.

Bandyworld har börjat uppdatera Silly Season för Elitserielagen – finns här nu uppdaterad med TB Västerås.

Elitseriekvalet

TB kvalar just nu för att behålla sitt elitseriekontrakt. Det ser ljust då man har inlett med två raka segrar. Elitkvalet fortsätter i morgon och TB spelar gruppfinal när Sirius kommer på besök. Sirius har också två inledande segrar i de två inledande matcherna.

Läs också