Silly Season: ”Bänkad direkt”

I två säsonger har han vaktat Hammarbys mål i elitserien. Nu får han tuff konkurrens då Andreas Bergwall kommer till Hammarby. – Det hade jag inte räknat med direkt, säger Patrik Hedberg, som tidigare vaktat Falu BS mål till DT. Man vill ju alltid spela men nu blir det tufft. Så jag vet inte vad jag ska säga. Men helt klart känns det lite konstigt.

Andreas Bergwall återvänder till Sverige från ryska Dynamo Kazan och har skrivit på för ett år. 37-årige Bergwall vill av allt att döma avsluta sin karriär i Sverige och kommer säkert inte hem för att sitta på bänken.

– För mig blir det bara att gilla läget, bita ihop och inte gnälla för mycket. Det hade kunnat vara värre. Jag hade kunnat vara klubblös. Så det här blir nog bra ändå, säger Patrik Hedberg vidare. Jag kan alltid lära mig en del. En bättre läromästare går inte att få och jag har ju knappt börjat min karriär än, jämfört med honom, säger 24-åringen.

Annars trivs Patrik Hedberg i Stockholm och med jobbet som säljare hos en ventilationsfirma. – Men jag är ofta hem till Falun. Man kan aldrig få för mycket Falun, avslutar han till DT.se.

Läs också