Prinsen hoppar av från Motala

Uppdaterad I förra veckan bröts IFK Motalas förlustsvit då man besegrade allsvenska Tellus med 6-3, dessutom har man börjat träna på sin egna hemmaplan och fullstorplan. Strax innan hade man klart med en stark förstärkning i form av Peter ”Prinsen” Karlsson som fick lånas från Villa Lidköping. Glädjen varade dock inte länge. I kväll kom ett dystert besked för IFK Motala: Peter Prinsen Karlsson lämnar Motala. – Man blir besviken i ett sånt här läge, säger IFK Motalas klubbchef Pär Beckne till Motala Vadstena Tidning.

IFK Motala och Vetlanda sliper formen på onsdag i Motala inför premiären den 24 oktober.

Nedan uppdaterat
– Han kommer antingen att spela i Villa eller i Laik, säger Villas klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson till NLT. Vi konstaterade med Peter i helgen att det inte fungerade för honom med pendlingen och hela det upplägget. Därför togs beslutet att han kliver av redan nu, men var han spelar kommande säsong är inte klart än, säger Jonas ”Sparris” Johansson, klubbchef i Villa. ”Prinsen” kommer under måndagen att träffa Villas tränare Ari Holopainen.
– Vår önskan från hela början var att han skulle lånas ut i någon månad för att få mer matchträning efter sin axelskada, och att efter det återkomma till oss och konkurrera om platserna. Det är fortfarande vår önskan, fortsätter ”Sparris”. Det beror absolut inte på läget i vår trupp. Villa har inget med det att göra, det var Peter själv som tog beslutet. Vi ska träffas och diskutera mer i dag och det lutar mest åt att ”Prinsen” spelar i Villa eller i LAIK.

Läs också