Elitseriepremiär! Villa har sålt 1 590 säsongskort

Villa Lidköpings försäljning av säsongskort har gått bra. Hela 1 590 säsongskort har sålts till årets elitserie där Villa inleder mot Sandvikens AIK på lördag i Lidköping. Villa kommer troligen sakna Pär Törnberg på lördag, enligt Jesper Eriksson. NLTs läsare fick ställa frågor till Jesper. När är några av frågorna och Jesper svar.


Hur är det med ditt knä? Och skadorna i resten av laget?
– Jag har haft lite problem efter smällen men det e bara ha tålamod så är nog smärtan borta snart. Jag tror att alla utom pärtan är tillbaka tills på lördag. Aldrig varit med om något liknande.

Vilket elitserielag tycker du har överraskat mest positivt respektive negativt i år på försäsongen? Vilket lag tror du blir lite av ”Gubben i lådan” i år?
SAIK, Bajen och Byn har väl inte överraskat men dom blir alla ruggigt farliga i vinter. VSK är väl de laget som har överraskat på försäsongen, även Kungälv!

Har du ambitioner att spela i landslaget igen? – Jag är för dålig för landslaget! Mitt svar: NEJ. Inte jätte roligt att ha Branco som förbundskapten ELLER?=)

Vem tror du kommer bli årets utropstecken i Villa?
jag tror på petter (Björling) och rosen (Rosengren= även om dom presterade redan förra säsongen! Jag hoppas även att utvecklas under säsongen. där finns det potential.

Vilka tror du spelar final i friends arena i år?
Villa – bajen/saik/bajen Jag hoppas på Bajen – Villa

Många i Bajen sa att du var väldigt bra framåt, men att du ibland slarvade lite för mycket i defensiven. Håller du med om det, och hur ska du isf jobba på att förbättra det i Villa? – Det gör jag absolut! Jag lovar att förbättra min defensiv!

Vad är din förklaring till att Villa spelat så dåligt under försäsongen? – Skador och två dåliga nyförvärv 😉

Samtliga frågor och svar finns här
Läs också Nöne: Missad final vore ett misslyckande

Läs också