Elitserien: Är Ljusdal knäckta?

Västsvensktderby i Lidköping där Villa tar emot GAIS, som inte startat säsongen lika bra som ifjol. Å andra sidan hade man inte spelat så många matcher då deras hemmamatcher var inställda. Nu har det blivit tuffare start för GAIS inte lika långt uppehåll mellan matcherna. Tre poäng så här långt för GAIS. 2 100 biljetter sålda till tisdagsmatchen lär närma sig 3 000 till matchstart.

Ljusdal tar emot Hammarby. Är Ljusdal knäckta nu efter att ha tappat 3-0 ledning borta mot Vetlanda till förlust med 3-5 tro? Inte alls om man får tro Ljusdals tränare.
– Men vi hade chanser också och jag är jättenöjd över hur killarna hanterade den här matchen. Surt förstås att det inte blev någon poäng, men den här insatsen stärker oss definitivt, sa LBK-tränaren Björn ”Böna” Eriksson till Ljusdals-Posten.
Man kan undra vad Hammarby tycker om att få åka till Hälsingland.
– Jag tycker det ska bli kul. Ljusdal är ju verkligen ett klassiskt lag. Hoppas att det blir riktigt drag på läktaren. Egentligen är det som vilken annan match som helst. Det gäller att ge hundra procent. Det finns inga ”stryklag” i den här serien, säger Olof Englund till Hammarbys hemsida.

Här kan du spela Bandy på och

Läs också