Spelarnytt: VSK surrar om Esplund

Det surrar allt mer kring Västerås SK och Johan Esplund.– Vi hoppas göra klart med Johan Esplund inom en månad. Det säger Michael Campese, sportchef i Västerås SK.
VSK vill, till nästa säsong, ha rutinerad toppspelare till sitt unga lag för att klubben åter ska vara med och slåss om SM-guldet.
Klubben har sedan en tid uppvaktat förre Villaspelaren Johan Esplund, nu stjärna i ryska ligan. VSK:s sportchef Michael Campese att kontakterna med den tekniska mittfältaren är långt gångna:
– Vi hoppas slutföra med honom och ha det klart om en månad eller så. Det är inte klart, men han vill spela för oss. Det känns bra, säger Campese till VLT.

Till Bandyworld sa Lillis Jonsson i torsdags bland att skadorna har gjort att det blivit för stor belastning på ett fåtal spelare än vad som är riktigt bra. Vidare sa Stefan att Västerås SK är ett ungt lag och inte bara på pappret. – Vi spelar med fyra man på plan och har inte med två juniorer på bänken.
Skador och ett ungt lag ger förstås lite berg- och dalbana i spelet. En förstärkning med Johan Esplund hade förstås varit en klar förstärkning för Västerås.

Läs också