Allsvenskan: Skrällar i norra

Historien upprepar sig. Gripen har svårt mot Mölndal. Det blev seger till slut, men Mölndal ledde med 2-4 i första halvlek. Gripen kom in i matchen. Reduceringen före paus till 3-4 genom Lasse Karlsson var viktig. I andra tog Gripen över och kunde vinna matchen med 6-4. Sex olika målsskyttar i Gripen. Mölndal ligger fortsatt sist i tabellen, medan Gripen är fortsatt obesegrade och i serieledningen.

I den norra fortsatte Rättvik överraska positivt. I dag blev det seger mot Falu BS med 4-3 och visar att bortasegern mot Örebro i förra veckan inte var en tillfällighet. Rättvik hade 2-0 som Falu BS vände till 2-3 före paus. Rättvik lyckades vända på steken till egen fördel. Erik Lundin tvåmålsskytt för Rättvik.

Nykomlingen Borlänge vann överraskande med klara 5-2 mot Tellus. 21-årige Simon Johansson gjorde tre mål för Borlänge. Jonas Granberg gjorde två mål Tellus.

Både Rättvik och Borlänge passerade Falu BS i tabellen. Borlänge är femma och Rättvik sexa. Falu är först på sjunde plats. Katrineholm alltjämt i serieledningen.


Vill du spela på matcherna på? Kvällens bandymatcher finns på och


Handla julklappar? Titta in hos HappyDay och få en lugn och skön jul i god tid!

Läs också