Allsvenskan: Frillesås överraskar


Vill du spela på matcherna på Oddset? Dagens elitseriematch och allsvenska bandymatcher finns påoch


Handla julklappar? Titta in hos HappyDay och få en lugn och skön jul i god tid!

Serieledande Katrineholm spelar mot seriefemman Haparanda i dag. De nordligaste i Sverige har haft de sämsta förutsättningarna för bandy. Dåligt väder och ingen hall har inneburit att Kalix, Haparanda och Nyborg presterat klart sämre än förväntat.

Kalix tar emot Peter Rings unga Rättvik som slagit både Örebro och Falu BS. Falu BS fick i går bara oavgjort mot nykomlingen Borlänge som just nu är på en överraskande andra plats.

Serietrean Örebro spelar borta mot Nyborg än given bortaseger på oddset. Tellus har liksom i fjol börjat bra, men poängen har uteblivit. I dag är det Köping som de flesta förväntar sig ska innebära en seger för Stockholmslaget.

Söderallsvenskans storfavorit Gripen har infriat alla förväntningar. I dag står Åtvidaberg på programmet, ett lag som överraskat positivt. Efter sex spelade matcher har Åtvidaberg tre segrar och en oavgjord match.

Mölndal höll på att skrälla mot Gripen senast. I dag är det Boltic som gäller, en viktig match för båda lagen. Seger för Mölndal så är Boltic inblandat i bottenstriden på allvar. Boltic är nog för bra för det. Bandyworld hälsar på den matchen i dag.

En liknande match spelas i Jönköping där det blir smålandsderby mellan Jönköping och Nässjö. Nässjö har inte alls motsvarat förväntningarna så här långt. En seger i dag för Stinsenlaget så kan vi nå få se ett tryggare Nässjölag som börjar klättra i tabellen.

Blåsut har efter en svag inledning börjat plocka poäng medan Tranås BoIS har haft en bra inledning. BoIS får ses som en klar favorit.

Serietrean Frillesås tar emot Lidköpings AIK för en riktigt intressant match. Frillesås har gjort riktigt bra i från sig och är en positiv överraskning. I dag blir det Lidköpings AIK som blandat vinster med bottennapp. LAIK behöver komma upp till normalnivå för att kunna besegra Frillesås.

 

 

 

Läs också