SM: Semifinalsdramatiken fortsätter i kväll


Vill du spela på matcherna på? Kvällens bandymatcher finns på och

Publikfester väntas i kväll när Hammarby – Edsbyn och Villa Lidköping och Sandvikens AIK drabbar samman i de båda semifinalsreturerna. Gissningsvis 8-10 000 åskådare väntas till bandyarenorna i kväll.

Av allt att döma är båda lagen fria från skador sånär på Erik Rosengren i Villa Lidköping som är långtidsskadad.
I Hammarby är Per Einarsson tillbaka från sin handskada. Erik Säfströms i Sandviken väntas spela i kväll.

Magnus Brodén Hammarbys tränare om söndagens- och kvällens match:
-Det var en riktig fighter-match där vi hade en hel del medflyt. Det måste man ha mot Edsbyn borta för att vinna. Fast det avgörande målet i förlängningen var riktigt snyggt. Det var särskilt roligt att Pelle Einarsson kunde servera en snygg flip till Adam som avslutade perfekt. Edsbyn har sitt sätt att spela och vi har vårt. Det kommer inte att ändra sig bara för att vi flyttar från Dina Arena till Zinken. Och vi kan varandra så pass väl att det egentligen bara är i små detaljer som någon av oss kan överraska den andra, säger Magnus till Hammarbys hemsida.

Patrik Hellman, back i Villa Lidköping inför kvällens match. – Vi hade matchen senast och nu är det bara nya tag och nypa dem rejält i morgon (läs idag). Det är jätteskönt och vi hade vi fått bestämma hade vi gärna spelat redan i dag (läs måndag). Det drag det är runtomkring i arenan blir som en extra spelare. Sandviken spelade precis som vi förväntat oss och våra tränare pratat om. Det var inga nyheter. Vi vissa saker har vi säkert på gång, men för oss handlar det om att sätta dit bollen.
Hela intervjun på Villas hemsida Länk

Läs också