Spelarnytt: Magnus Muhrén åter i SAIK

Magnus Muhrén och SAIK meddelar att kommit överens om ett kontrakt på tre år.

Magnus Muhrén är klar för två år i SAIK Bandy och flyttar hem till Sandviken igen efter tre år i GAIS. ”Det känns bra att vara tillbaka i SAIK, det ska bli skönt att sluta cirkeln och få ett bra avslut. Det ska bli kul att spela i ett lag som förmodligen kommer vara med och spela om SM-guldet ” säger Magnus Muhrén i ett pressmeddelande.

– Någonstans har jag varit SAIK:are hela tiden. Jag var väldigt arg, ledsen och bitter när jag gick därifrån, det gjorde ont men någonstans där inne har jag ändå varit SAIK:are. Jag känner inte alls på samma sätt nu och jag önskar att jag hade hanterat det på ett annat sätt. För mig är det ett sätt att komma hem igen och få lugn och ro i själen, göra ett bra avslut, berättar Magnus.

”Vi skulle hanterat det på ett annat sätt”

Arne Anderstedt önskar Magnus välkommen hem igen: – Jag är glad att få vara med och hjälpa till att få Magnus tillbaka till SAIK, där han hör hemma. Jag är ledsen för hur det blev när vi skildes åt för tre år sedan, vi skulle naturligtvis handlat på ett annat sätt än vi gjorde, men det är lätt att vara efterklok. Jag hoppas att tiden läker alla sår och att vi kan gå vidare mot nya framgångar. Jag vet att Magnus har ett mycket stort SAIK-hjärta och han kommer betyda mycket med sin rutin för vårt lag, säger Arne Anderstedt.

Läs också