Silly Season: Rasmus Forslund jagas av Vodnik


Ryska klubben Vodnik från Arkhangelsk vill ha SAIK-backen Rasmus Forslund, skriver Gefle Dagblad idag. Sedan tidigare har både Joel Othén och Christoffer Edlund kontraktsförslag att fundera på och är precis som Rasmus Forslund utan kontrakt.

Även Erik Säfström, som står under kontrakt, har kontakts av ett flertal klubbar. Då SAIK har kontrakt med Erik så har även SAIK varit i kontakt med klubbar. Ännu har inte SAIK nåtts av ett bud som gör det aktuellt att hyra ut honom, hittills har det varit för lite pengar, skriver GD.

– Allt har ett pris, men det måste stå i proportion till vad han betyder för SAIK. Och det är mycket, säger SAIK:s sportchef Daniel ”Zeke” Eriksson till tidningen.

Tränarfrågan olöst

Peter Isaksson och Håkan Pettersson fick lämna tränaruppdraget under senaste säsongen och sportchefen Daniel Eriksson tog över själv, tillsammans med Stefan Söderholm och Henrik Hagberg. I dagens Gefle Dagblad skriver man att de tre fortfarande är huvudspåret. Henrik Hagberg har tackat ja, men behöver då gå ner i arbetstid.

Läs också