Hammarby värvar mer!

Pavel Yakushev är det senaste tillskottet till Hammarby Bandys A-trupp. Pavel, som spelat tillsammans med några av Hammarbys spelare, när de var i Uralskij Trubnik, har spelat i Sverige tidigare i Katrineholm och Örebro. Han är en defensivspelare med mycket stor arbetskapacitet.
Hammarby har också gjort ett tillfälligt avtal med Tranås BOIS om spelaren Jacob Lindstam som studerar i Stockholm. Lindstam tränar sedan en tid med Hammarby och kommer att få testas under försäsongens cuper och träningsmatcher.

Hammarby Bandy har också lyft upp ytterligare två spelare från de egna ungdomsleden för att träna och ev. spela med a-laget. Det är de mycket lovande juniorerna Johan Eriksson och Axel Dahl födda 1991 som nu fått denna möjlighet.

Förra vinterns nyförvärv Ulf Einarsson har nu förlängt sitt kontrakt med Hammarby till ytterligare 3 + 1 år.
”Nu börjar vår trupp närma sig sitt slutliga utseende, vi får en fin mix av spelare och vi kommer verkligen att åter vara rustade för  att kunna kämpa om SM- guldet i en elitserie som i vinter kommer att bli ännu jämnare och tuffare än förra säsongen.” säger Hammarby Bandys ordförande Sonny Lööf.

Läs också