Spelarnytt: Rasmus Forslund nobbade Ryssland

Rasmus Forslund nobbade bud från Ryssland och Rasmus väljer att stanna i den svartvita tröjan i ytterligare 2 år till.

– Det känns jättebra att ha bestämt sig. Jag känner att jag behöver något år till hemma och utvecklas. Jag ser fram emot den kommande säsongen, det ska bli grymt kul, säger Rasmus.

”Har alla förutsättningar att bli en fantastiskt duktig back”

Rasmus har spelat tre säsonger i SAIK:s herrlag och beskriver sig själv som en spelare som gillar att spela fysiskt, med bra spel och har utvecklat sin fart på skridskorna. Under förra säsongen gick han från att vara defensiv mittfältare till en väldigt lovande back:

– Backplatsen var relativt ny i år för honom men jag tror att Rasmus har alla förutsättningar att bli en fantastiskt duktig back. Han är väldigt rörlig, bollskicklig, har bra passningar och kan även kliva fram när det behövs och finns lägen, säger Daniel ”Zeke” Eriksson som kom in som tränare under förra säsongen.

Rasmus nobbade proffsbud i Ryssland.
– Först tänkte jag att det kanske är enda gången man får chansen och det skulle vara roligt att spela där någon gång. Men sedan känns det lite osäkert när jag aldrig har varit där, det känns bättre att vara hemma och fortsätta utvecklas här just nu, berättar Rasmus.

Läs också