Spelarnytt: Micke Nilsson förlänger med SAIK som spikar truppen

Den sista pusselbiten på spelarsidan i herrlaget i Sandvikens AIK är nu på plats. Mittförsvararen Mikael Nilsson har skrivit på för 2 år till i Sandviken. Frågan är var Patrik Nilsson hamnar. SAIK var förstås ett av de tänkbara lagen för Patrik.

– Det är skönt att ha tagit ett beslut och det känns som att jag har tagit rätt beslut. Jag trivs bra i laget och vi har de bästa förutsättningarna man kan ha med träningsmöjligheterna i Göransson Arena så jag vill fortsätta utvecklas här. Sedan trivs jag bra i Sandviken och Gävle och har en bra helhetslösning här, berättar Mikael.

Sportansvarige Daniel ”Zeke” Eriksson är glad att Mikael bestämt sig för att stanna i svartvitt och ser positivt på den kommande säsongen: – Micke har en fantastiskt härligt attityd till både uppgiften på planen och i laget. Jag tycker att vi har fått ihop ett slagkraftigt lag även till nästa säsong. Vi har en bra mix på äldre och unga, det är en riktig lagmaskin men med spetskompetens i. Det känns bra att spelartruppen nu är klar, sedan kommer vi även i år ha duktiga spelare som utmanar underifrån. Det kommer bli roligt att gå på bandy i Göransson Arena i vinter igen, säger Zeke som får medhåll av Mikael Nilsson

Läs också