Genrep

Uppdatering: Sista genrepen spelades på måndagskvällen Sandviken besegrade Rodina Kirov 10-5 och Bollnäs slog Rättvik 11-2 i går kväll. Christtoffer Edlunds målform håller i sig. Fem mål blev det i går.

 

På fredag smäller det!
har satt sina bandy-odds för Elitserien. Vilka vinner Elitserien? Vem blir Skyttekung? Vilka vinner SM-Guldet?
Oddsen hittar du på

 

”Genrepshelgen” fortsätter i dag med två matcher det är Bollnäs och Sandviken som spela sina sista matcher inför premiäromgången i helgen. Tre matcher mellan elitserielag spelades i helgen.

Vetlanda tog sin första seger mot GAIS någonsin i fredags när man vann med 7-2 inför 407 åskådare. Vetlanda har vunnit nio av sina elva träningsmatcher inför årets elitserie. En av de två förlusterna kom mot GAIS och den andra kom mot Villa Lidköping. Därefter har Vetlanda fem raka segrar. Vetlanda fick inte delta i Svenska Cupen och var inte med i World Cup.

Ljusdal besegrade Sirius. Lagen följes åt i målprotokollet under nästan hela matchen och Sirius ledde med 6-5 då tjugo minuter återstod. I minut 76 tog Ljusdal en timeout och vände sedan på matchen med tre raka mål. Två tremålsskyttar för Ljusdal: Daniel Rexin och Tobbe Björklund.

Den tredje matchen spelades mellan Villa och Kungälv. Kungälv hade en tvåmålsledning borta mot Villa Lidköping redan efter några minuters spel och ledde med 2-3 i halvtid inför drygt 600 åskådare. I andra halvlek gjorde David Karlsson inte mindre än fyra mål och fem totalt i matchen.

Broberg hade en bekväm resa mot UNIK, beskriver lokalmedia. Det positiva i matchen var att flera skadade spelare var tillbaka på plan.

Broberg Söderhamn – UNIK 8-1
Kalix – Kampparit 8-2
Sirius – Ljusdal 6-8
Vetlanda – GAIS 7-2
Villa Lidköping – Kungälv 7-5
Vänersborg – Blåsut 10-4

I dag
Bollnäs – IFK Rättvik
Sandvikens AIK – Rodina Kirov

Läs också