I dag släpps SM-finalbiljetterna


Idag släpps biljetterna till Bandyfinalen 2014. Finalen 2013 blev historisk; för första gången spelades en bandyfinal inomhus inför en rekordstor publik med hela 38 474 glada bandysupportrar på Friends Arena.
– Vi siktar på ännu en succéfinal och att vi slår ytterligare ett nytt publikrekord, säger bandyförbundets marknadschef Per Selin.

Friends Arena i Solna har en publikkapacitet på 50 000 åskådare vid idrottsevenemang vilket gör att Bandyfinalen har ytterligare möjlighet att växa.
– Vi har förutsättningarna att skapa ett av Sveriges största idrottsevenemang tack vare ett bra samarbete med Friends Arena. Succéfinalen förra året visade tydligt att bandyn har blivit en angelägenhet för hela idrottssverige, säger bandyförbundets ordförande Håkan Ramsin.

Lördagen den 15 mars blir det Juniorfinal, Damfinal och den traditionsenliga bandygalan – i år med Peter Jihde som konferencier. Herrfinalen, den 108:e i turordningen, avgörs söndagen den 16 mars.
– Intresset för bandy har aldrig varit så stort och förra årets succéfinal var ett stort steg fram för hela bandysverige. I år satsar vi ännu mer och kommer utöver de spännande finalerna även bjuda på aktiviteter utanför arenan samt artistuppträdande och fyrverkerishow inne i arenan. Vi hoppas kunna ge gästerna en fantastisk helhetsupplevelse, säger bandyförbundets marknadschef Per Selin.

Läs också