Elitserien: Inför Västerås SK – Broberg Söderhamn

Ted Bergström Elitseriematch i dag!

Samtliga Odds på dagens matcher i sjätte omgången hittar du på

Västerås SK som har haft det hårdaste matchprogrammet i året elitserie står inför en tuff utmaning i kväll – som möjligen är något av en match som Västerås måste vinna.

Ted Bergström är tillbaka i spel efter skadan på försäsongen. Dags för möte mot din forna bröder. Hur står det till med knät efter fredagens Edsbynmatch?
– Ja det blir spännande och lite speciellt givetvis, samtidigt så är det bara en vanlig match. Knät känns bra. Inga bakslag efter matchen senast så jag kör på ikväll igen.

Matchen i kväll känns som en otroligt viktig match för och Broberg om vilket lag som ska vara med bland topp fyralagen i årets elitserie. Slutspelskänsla?
– Absolut en viktig match. Ja men lite så får man ju se på det litegrann, vi vill ju vara med i toppen och då gäller det att vi börjar spela som ett topplag. Sen har vi spelat rätt så bra hittills i år ändå förutom mot Edsbyn senast. Känns som att vi har mycket energi inom gruppen. Det gäller att vi spelar väldigt disciplinerat och ödmjukt ikväll mot Broberg för vi vet att dom har en riktigt hög högstanivå. Samtidigt så börjar vi sätta vårt spel mer och mer och börjar bli tryggare i det så jag hoppas på en bra match, brukar bli bra underhållning när dessa två lag möts.

Läs också