Inför elitserien

I morgon spelar följande matcher – Spela bandy på Oddset? Svenska Spel

Tillberga – IFK Vänersborg

Tillberga inlededer elitserien med att ta emot IFK Vänersborg som föll tungt på hemmaplan i lördags mot Haparanda. Andreas Eriksson blev i matchen långtidsskadad och troligen borta hela säsongen. Bandyworld tippar: 1 – Tillberga seger.

Vetlanda BK – Villa Lidköping
Villa började med en inledande seger mot Bollnäs medan Vetlanda fick stryk mot Edsbyn. Vetlanda höll uppe spelet väl i inledningen, men Edsbyn drog i från. Villa får ses som klar favorit, men Tjustkulle har varit något av en mardrömsarena för Villa. Tror Villa att det bara är att hämta poäng i Vetlanda lär det bli tufft för Villa. Tips: 2 – Villaseger.

Sandvikens AIK – Västerås SK
SAIK inledde med förlust mot Sirius medan VSK inledde med en övertygande seger mot Boltic. Här får ändå SAIK anses som favoriter, men VSK kan skrälla och SAIK har fått närmast en mardrömsstart på Elitserien. Bandyworld tippar: 1-X SAIK seger, men skräll bud på X-2 kan var på sin plats.

Bollnäs GIF – IFK Kungälv
Här ska Bollnäs fortsätta att skjuta in hörnor, något som inte är Kungälvs starka sida. Kungälv har inte kommit upp till den standard som man kan förvänta sig av laget. BandyWorld tippar: 1 – Bollnäs vinner.

Broberg/Söderhamn – IK Sirius
Det blir en intressant match mellan två lag som kan vara med i topp fyra i Elitserien om formen infinner sig. Sirius form finns. Hade klart överläge senast och vann även mot SAIK i första. Helöppen match. Sitter skotten från Brobergs skyttar? Bandyworld tippar: 2 – Sirius vinner en knallhård match.

BolticGöta – Hammarby
BolticGöta är nederlagstippat av alla, utan sig själva. Hade bud på 2-0 borta mot Västerås SK och höll spelet väl upp i inledningen. Hammarby är dock för bra i denna matchen. BandyWorld tippar: 2 – Hammarby vinner.

Läs också