Spelarnytt: Skadelistan växer för Bollnäs

21 Jimmy Lindgren 2 Bollnäs skadelista växer, skriver Ljusnan. Backen Johan Berglund har problem med ryggen och får troligen vänta med spel ett tag. – Jag har haft problem en längre tid, och spelat på sprutor. Men det blev värre efter annandagen, och en röntgen visade att jag dragit ett muskelfäste i ryggslutet, berättar Johan Berglund till Ljusdnan, i dagsläget osäker på hur långt bota en comeback kan vara. Med lite flyt kan jag kanske spela i bortamatchen mot Vetlanda.

Jimmy Lindgren har höftbesvär och klev av i halvtid senast mot Kalix, är det högst osäkert om det blir spel i söndagens match. – Det har varit en slitsam höst med många mjuka isar, det sliter hårt, säger Lindgren – som förvärrade läget under en tuff andra halvlek i den varma hallen i Vänersborg.

Pär Törnberg har fått problem med ljumskarna och spelade inte i fredagens match mot Kalix. Inför söndagens match gör han ett nytt försök. – Det är väl ungefär 50-50 att det blir spel. Det känns ändå lite bättre i dag, och jag har fått behandling i flera dagar. Jag kan bara hoppas på det bästa, uppger Pär Törnberg själv till Ljusnan.

Läs också