Elitserien: Erik Pettersson avgjorde ”seriefinalen”

95 Erik Pettersson SAIK
Inför nära 12 000 åskådare var det Sandviken som elitseriefinalen. 6-1 till Sandviken efter 1-1 i halvtid. Erik Pettersson klev fram och gjorde tre mål för Sandviken och var matchvinnare för Sandviken. Imponerande publiksiffra förstås, men dyrköpt ”finalmatch” för båda lagen.

Stefan Erixon och Carl-Johan Rutqvist steg av för Hammarby.  – Fastnade med skridskon i en spricka och landade på ländryggen svanskotan i slutet på första. Rejält öm och svullen och muskelfunktionen i området blev för dålig. Kunde inte spela i 2:a då det inte fanns ngn kraft i sätesmuskelaturen, uppger Stefan Erixon för Bandyworld.  Om matchen tycker Stefan att Hammarby gör en okej första halvlek men faller igenom i andra. Mycket bolltapp och inte så bestämda i spelet som man måste vara för att slå SAIK. Stefan lägger till att anfallen var för korta och SAIK vinner klart rättvist.

13 Magnus Muhrén GAISSandvikens Magnus Muhrén befarar själv att en muskel är skadad. Till Gefle Dagblad säger han: – Muskeln är skadad, så mycket vet jag, men hur illa det är vet jag inte. Men jag är inte hoppfull, det är jag inte, det känns inte alls bra.

I tidningen spekuleras det att skadan är så allvarlig att säsongen kan vara över för Magnus. Ett tungt avbräck för Sandviken.

Läs också