Elitserien i kväll

I kväll fortsätter Elitserien med tre matcher. Broberg Söderhamn och Västerås SK är två väntade slutspelslag och ikväll möts de varandra. Intressant match där Broberg ändå får anses som favorit. Storpublik att vänta.

IFK Kungälv har två raka förluster medan Haparanda Tornio inledde med uddamålsvinst. Vi ställer oss frågan: Får Kungälv med sig någon poäng från sin norrlandsturné? I onsdags föll man efter att ha gett oväntat bra motstånd mot Bollnäs. Intressant match för publilken och mycket viktig match för de båda lagen.

Villa Lidköping tar emot Boltic Göta. Villa lär inte få stryk i sin hemmaarena där man för övrigt i kväll genomför en manifestation mot våld. Villa har revansch att ta på sig själva efter dålig inställning mot Vetlanda i onsdags. Boltic Göta kommer att få det tufft denna afton. Laget har inte haft det lättaste motstånd i sin återkomst till Elitserien. Det finns väl ingen som förväntat sig att man ska ta poäng i de inledande matcherna mot Västerås, Hammarby och Villa Lidköping? Här kan fundera på om serieläggningen skulle tänka till lite och se till att nykomlingar eller förväntade nederlagstippade lag får mötas i början. Roligare för både spelare och publik!

Läs också