Toppmatch i Uppsala

Spela bandy på Oddset? Svenska Spel

I kväll så tar Sirius emot Hammarby på Studenternas IP. Med tanke på att Sirius slog Sandvikens AIK i första omgången och att Kalle Spjuth lämnat Hammarby för Sirius så ger det lite extra pirr till matchen.

Till Uppsala Nya Tidning kommenterar Kalle Spjuth de två förlustmatcherna, mot Bollnäs och Broberg, där Sirius släppt in många mål på hörnslag så här:
– Vi har haft lite oflyt på hörnorna hittills, så vi får kika lite på det, hur vi ska förbättra oss. Men å andra sidan har vi mött Bollnäs och Broberg och de skjuter väldigt bra, så jag är inte orolig, säger Spjuth.

Hammarby tappade överraskande poäng mot Pelle Fosshaugs Tillberga senast och är likt Sirius revanschsuget.
– Det är klart det blir tufft för oss, men det kan nog bli en sevärd match, säger Kalle Spjuth. Läs UNT

Sirius första ispass: UNT TV

Edsbyn – Sandvikens AIK
I kväll ställs Edsbyn mot guldtippade Sandviken. Edsbyn har visat att Edsbyn är på god väg med sitt nya lagbygge. Det är på sin plats att säga redan. Magnus Olsson säger så här inför matchen på helahälsingland.se
– Det gäller att vi gör en helgjuten insats för det kommer bli en riktig drabbning. Men vi har hittat ett bra spel som passar gruppen och vi har blivit allt bättre ju längre säsongen gått, säger Magnus Olsson.

Det faktum att Edsbyn gjort en liten nystart, hur har det påverkat dig? – Både personligen och för föreningen känns det som en nytändning. Allt känns jättebra och vi har kommit långt i lagbygget, längre än väntat. Läs helaintervjun

Haparanda – Boltic Göta
Haparanda inledde med seger mot Vänersborg, men sedan har det gått hackit. För Karlstadlaget Boltic har det var rejält tufft motstånd och ikväll blir det ytterligare en svår match. Speciellt med tanke på att laget drabbats av skadebekymmer. Normännen Hansen och Austad är skadade. – Med lite flyt hade vi kunnat ta poäng i den matchen, det var betydligt bättre än matchen innan, säger Fredricson till VF. Läs mer.

Tillberga – Broberg
Broberg är varnade. Tillberga tog poäng mot Hammarby och tränare Olsson är varnar för Tillberga. Tar man poäng på Zinkensdam mot Hammarby är man inget dåligt lag. Läs mer på Helahälsingland

Läs också