Slutspel: Sista chansen för Vetlanda och Västerås i kväll

980x240_FINALEtikett BW 2014

I kväll ska Vetlanda och Västerås ta chansen att få till en fjärde match och hålla liv i kvartsfinalserien i A-gruppen. Trots två tuffa matcher mot ”överraskningen” Vetlanda så har Hammarby 2-0 i matcher och bli klara för semifinal. Detsamma är läget mellan Västerås och Vänersborg där Vänersborg har möjlighet att avgöra i kväll.

Västerås smVänersborg L– Jag hoppas verkligen vi kliver fram nu. Sista chansen och jag hoppas vi kommer visa att vi verkligen vill och försöker vända på det här, framför Ted Bergström i Västerås. Det fortsätter att pratas om inställningen i Västerås. – Vi får väl vara ännu mer ”desperata” om det så krävs och satsa ännu hårdare.
Västerås har haft dålig utdelning på fasta situationer?
– Ja vi måste höja effektiviteten och sätta vår chanser. Däribland hörnor och straffar, avslutar Ted Bergström.

Vetlanda L Hammarby smBra insats av oss igen, sammanfattade Vetlandas tränare Tommy Österberg senaste matchen mot Hammarby. Det skulle kunna stå lika gärna 2-0 till oss för matcher. Hoppas marginalerna är på våran sidan i den kvarvarande tredje
Tommy Österberg vill inte avslöja vilka förändringar det blir till kvällens match, men förändringar blir det. Frågan är om det är spelmässigt eller spelarmässigt?

I Hammarby är Markus Kumpuoja tillbaka medan Fredrik Johansson vilar.

Läs också