Spelarnytt: Andreasson klar för Villa

Martin Andreasson Villa Lidköping VillaSMVilla Lidköping presenterade i kväll sitt första externa nyförvärv. Det är Martin Andreasson med Köping som moderklubb som skrivit på 2+1 år. Tidigare har Villa flyttat upp den egna junioren Martin Karlsson.

– Villa verkar vara en fantastisk klubb att få vara i som spelare, säger Martin Andreasson. De bästa sportliga förutsättningarna varvas med stort publikt intresse, en ambition av att bli Svenska mästare och en bra organisation. Mitt mål med att vara här är såklart att få fortsätta att utvecklas som spelare, men också att få vara med om att ta det där första efterlängtade guldet som alla tycks sukta efter i bandytokiga Lidköping. Jag ser tillbaka på mina år i GAIS med positiva minnen och är tacksam för alla år jag haft där. Men nu börjar en ny resa och det går ju inte att sticka under stolen med att det skall bli skönt att slippa tänka på vädret inför varje träning skrattar en nöjd Martin.

De senaste fyra säsongerna har Martin spelat för GAIS. Martin är en försvarsspelare som huserat som libero i GAIS och i somras var han dessutom med i förbundskapten Jonas Claessons 25-manna trupp på lägret i Valdemarsvik.

Läs också