Lindqvist får lämna Dynamo Moskva som ska bli offensivare

TidningsklippNyligen tecknade Thony Lindqvist ett förlängning med ryska Dynamo Moskva, men vad som händer i Ryssland kan man aldrig vara säker på tydligen. Ny har nämligen Dynamo Moskva tecknat ett treårigt avtal med Sergei Likhachov, som kommer att ta posten som lagledare. Vid sidan kommer Sergei att Ilyas Handaev som den avslutade säsongen som var sportchef.

Till Dynamo Moskvas hemsida säger Sergei:
-Jag är glad att underteckna ett kontrakt med Dynamo, för mig är denna händelse extra ordinär. Det är alltid trevligt att komma tillbaka till där man tillbringat mycket tid. Vi har hela tiden upprätthållit en relation. Och nu, när inbjuden att leda laget, kan jag givetvis inte tacka nej. Mycket trevligt att arbeta med spelare som kämpar för att vinna i alla turneringar, men jag är väl medveten om att det är ett stort ansvar.

-Vilka förändringar du är redo att ta spelet till Dynamo?
– Dynamo var alltid ett offensivt spelande lag när Tony Lindkvist ändrade lite, mycket tonvikt lades på bollkontroll. Men ledningen för klubben tycker det är dags att ändra på något. Därför kommer vi arbeta för att föra tillbaka den kvalitet och fokus på det attackerande spelet.

De flesta klubbar har tränare för kommande säsongen klara, men Sirius lär enligt Uppsala Nya Tidning har ögonen på Thony Lindqvist.

Läs också