Spelarnytt: Katrineholms Remröd knäskadad

Katrineholm NyKatrineholm vänsterhalv Olof Remröd har drabbats av en knäskada som sätter stopp för spel i år och som har fått honom att fatta beslutet att sluta med bandy.

Katrineholm Bandy tvingas idag, fredag, komma med tråkiga nyheter. Det blir inget mer bandyspelande för A-lagets vänsterhalv Olof Remröd. 26-åringen fattade beslutet att lägga skridskorna på hyllan efter att ha drabbats av en allvarlig knäskada i träningsmatchen mot Gustavsberg.

Remröd stod över matchen mot Derby förra helgen i väntan på magnetröntgen i Stockholm i veckan och under torsdagen fick han beskedet att det inre ledbandet i knät är nästintill av.

– Det visade sig att det inte var mycket kvar av det inre ledbandet plus att de upptäckte en gammal skada på en annan sena i knät som jag tydligen haft sedan tidigare, säger Olof, som nu hoppas på operation inom kort.

Skadan innebär nu alltså också att Remröd väljer att avsluta karriären helt.

– Jag har fattat det här beslutet med tanke på alla tidigare skadeproblem också. Av de senaste sju säsongerna så är det väl egentligen bara förra säsongen som gick smärtfri. Så bandykarriären är över nu. Det är ett beslut som jag kände att jag var tvungen att ta på grund av alla tidigare skador, mediciner och annat som har hänt. Jag vill kunna fungera som människa i framtiden också, säger Olof till klubbens hemsida.

 

Läs också