Toppmatcher i Allsvenskan

I dag är det ingen elitseriematch på programmet. I morgon spelar Tillberga mot Villa Lidköping och Bollnäs mot Boltic.

Damallsvenskan
Härnösand har i dag allsvenskpremiär för säsongen med borta match mot favoriterna Kareby. AIK spelar mot IFK Nässjö en intressant match mellan två lag som prenumererat på SM-finaler.
13:00 Kareby IS – Härnösands AIK
14:00 AIK Bandy – IFK Nässjö
16:00 Sandvikens AIK/BK – Tranås BoIS

Allsvenskan – Norra
En ritkigt intressant match i Örebro mellan ÖSK och seriefavoriterna Ljusdal. Hur står det till med exelitserielaget Katrineholm. Ingen drömstart och i dag möter man duktiga Finspång borta. Även Falu BS har haft det tufft som nedflyttade från Elitserien. I dag möter man Köping som liksom Finspång är ett bra lag. IFK Rättvik gästas av Grängesborg. Ska Rättvik få den utdelningen Falu BS inte fick senast? Kalix vann en viktig borta match mot Örebro senast och ska ta säkra poäng mot Borlänge i dag.
14:00 Örebro SK – Ljusdals BK
15:00 IFK Rättvik Bandy – Gustavsbergs IF
15:00 Kalix BF – Borlänge/St.Tuna
15:00 Finspångs AIK – Katrineholm VBS
16:00 Falu BS – Köpings IS Allsvenskan – Norra

Allsvenskan – Södra
Bandystj%C3%A4rna%20p%C3%A5%20ny%20is
Jönköping gästas av Otterbäcken där hemmalaget är favoriter med amerikanskalandslagsspelaren Daren Richardsson. Blåsut gästas av seriens topplag Surte. Nykomlingarna Blåsut har ett bra lag, men Surte ska normalt sett vara ett eller par snäpp bättre. Tranås BoIS med bl a Peder Mannerberg ska haka på toppen idag med seger mot Mosserud, som inte väntas tillhöra topplagen. Läget är detsamma i matcherna Gripen – Åtvidaberg och Lidköpings AIK – GAIS där Gripen och GAIS är storfavoriter.

13:15 Jönköping Bandy IF – Otterbäckens BK
14:00 Blåsut Bandyklubb – Ale-Surte BK
14:00 Tranås BoIS – Mosseruds GF
15:00 Gripen Trollhättan BK – Åtvidabergs BK
15:00 Lidköpings AIK – GAIS Bandy

Läs också