Elitserien: Irritation i Villa över flytten

Daniel Andersson mot debuterande målvaktVilla är mycket irriterade över att matchen mot IFK Kungälv har fått nytt matchdatum. Villa skriver på www.vlbk.se:

Det är beklagligt att denna situation uppstått, IFK har redan spelat två omgångar hemma och dessa spelades i Ale Arena. Att de nu inte vill möta oss där får ses som att de inte önskar motstånd som vanligtvis spelar i hall där utan på sin hemmaarena utomhus. Självklart har jag förståelse för att de vill spela på sin hemmaarena, det vill alla och alla kan få problem som gör att man vill flytta, men detta får en liten unken stank med tanke på de inledande omgångarna…
– Detta ger oss dock bara en extra tändvätska som vi skall använda när vi möter dem den 3:e, det kommer bli en av säsongens viktigaste matcher i grundserien. Att de sedan agerat på egen hand och ställt in matchen utan överenskommelse med varken förbund eller oss är beklagligt, så skall det inte få gå till!

– Detta har föranledit till att vi nu kommer skicka en skarp skrivelse till bandyförbundet i ärendet. Den flathet man visat med att acceptera Kungälvs agerande får ju till och med snövit att framstå som en hårdnackad ragata, vi är inte nöjda avslutar Johansson.

Läs också