Spelarnytt: Villa förlänger med löfte

Christian ÄlvegranVillaSMChristian Älvegran, 17, som tillhör Villa Lidköpings A-trupp och tecknat ett nytt avtal på 3,5 år med klubben. – En dröm uppfyllts tidigare än vad jag hade kunnat hoppats på…

– Det här har jag drömt om! Det är fantastiskt att få den här chansen redan nu, säger en mycket glad Christian.

Villa Lidköpings klubbchef Jonas Sparris” Johansson ser Christian som en av de största talangerna inom svensk bandy. Christian kommer från Töreboda och har spelat bandy i Hajstorp och Otterbäcken. – Han har den rätta karaktären och absolut framtiden för sig. Att det är en kille från bygden känns förstås också bra.

– Jag debuterade i Otterbäckens A-lag som 14-åring, berättar Christian. Han förnekar inte att det var lite tufft den första tiden i nya miljön, men inte minst tack vare att det gått så bra i bandyn har han funnit sig väl till rätta i Lidköping.

Christian har representerat har spelat i det svenska P 15-landslaget, var reserv i P 17 och nu är han uttagen till P 19-landslagets läger i december.

– En dröm uppfyllts tidigare än vad jag hade kunnat hoppats på och nu gäller det att kämpa för att ta en plats i Villas A-lag. I framtiden finns förstås förhoppningen om bli proffs utomlands

Läs också