Elitseriepubliken har ökat i år jämfört med i fjol!

Bandypublik nu

Publikintresset har ökat för Elitserien jämfört med i fjol. Publiksnittet i Elitserien är nära 100 åskådare per match. 1 482 i år mot 1 384 vid samma tidpunkt i fjol. Villa Lidköping ligger i topp och är ensamma på ett snitt över 3 000 personer. Jämfört med samma tidpunkt i fjol har man ökat snittet med 4% en ökning med 124 personer.

Fjolårets finalister Västerås SK och Sandvikens AIK ökar mest tillsammans med Bollnäs och Vetlanda. Västerås har ökat snittet med 460 personer och en ökning med 46% har nu ett snitt över 2 000 personer. Det har även Hammarby, Sandviken (+15%) och Bollnäs (+24%). Även Edsbyn och IFK Vänersborg noterar ökningar.

Hammarby har haft en trög start på säsongen publikmässigt med uppskjutna matcher. Nästa vecka blir det möte mot Villa Lidköping i inomhusarenan och då finns goda chanser att man snyggar till siffrorna.

Sirius ligger över publiksnittet jämfört med hela säsongen i fjol, men har haft en svagare start på säsongen. Tillberga ligger på samma nivå som GAIS så här långt.

 

Läs också