Elitserien: Tränarbyte i Hammarby

Magnus Brodén Hammarby smHammarby Bandy och herrlagets huvudtränare Göran ”Rosa” Rosendahl har i samförstånd idag kommit överens om att avsluta Göran ”Rosa” Rosendahls kontrakt med klubben. Hans anställning i Hammarby Bandy upphör från idag, skriver Hammarby idag.

Magnus Brodén tillträder som ny huvudtränare för Hammarby Bandys herrlag. Magnus återvänder därmed till den roll han hade under säsongerna 2012/13-2013/14, med bland annat SM-guldet från Friends Arena i mars 2013.

– Det är med blandade känslor jag väljer att lämna tränaruppdraget i en av landets bästa bandyklubbar. Här finns en styrka och ett engagemang som överstiger det mesta. Det märks inte minst i litet tuffare tider. Mitt beslut har växt fram under en längre tid. Det har inte varit möjligt för mig att hålla den balans mellan arbete och familj, som jag vill och behöver. Jag ser mycket fram emot årets slutspel, men för egen del väljer jag att följa de skickliga Hammarbyspelarnas väg – förhoppningsvis hela vägen fram till ett guld – från läktaren, säger Göran ”Rosa” Rosendahl.

Läs också