SM-slutspelet

Grupp A
SAIK S litenBroberg LSandviken – Broberg Söderhamn
Elitserien i år: B/S-SAIK 4-8 SAIK-B 9-2
Hammarby smVänersborg LHammarby – IFK Vänersborg
Elitserien i år: Hby-VBG 6-1 VBG-Hby 4-3

 

Grupp B
Västerås SKBollnäs miniVästerås – Bollnäs GIF
Elitserien i år: VSK- BFIG 12-1 BGIF-VSK 2-7

Edsbyn smVillaSMEdsbyn – Villa Lidköping
Elitserien i år: EIF-VBK 4-1 VBK-EIF 5-5

 

Anders Jakobssons Sandvikens AIK valde Broberg söderhamn och Hammarby på sin sida. Grattis till seriesegern!!! Varför valde ni Broberg och Hammarby på er sida?
– Tackar, valet grundar sig på känsla. I år finns inga ”lätta” motståndare. Känns som alla kvartsfinaler är ovissa.

Svenne Jonsson tränare i Broberg Söderhamn. Är du förvånad? – Njae inte direkt, dom har vunnit enkelt båda matcherna i serien och har väl en god känsla därifrån, medans vi gjorde två dåliga matcher…

Ted Bergström om varför man valde Bollnäs i kvartsfinalen: – Bra fråga. Men vi var eniga om beslutet och vi känner att vi har en bra känsla mot dom tkr vi. Är ju aldrig något lätt val men denna gång föll lotten på Bollnäs.

Jocke Hedqvist om att valde att Hammarby blev Vänersborgs motståndare: – Ser fram emot publikmatcher o en jämn matchserie.. Inte så överraskad faktiskt..

Magnus Muhrén kommenterade att Sandviken valde två utomhusmatcher och Edsbyn valde Villa Lidköping och inte Edsbyn. Det kommer att bli stentufft mellan Västerås och Bollnäs.
Som det ser ut nu så ser Sandviken ut ha en bra väg fram till finalen. Västerås ser formstarkast ut just nu. Sandvikens två senaste matcher har sett så där ut.

Villatränaren Johan Sixtensson om att Edsbyn valde Villa. – Det var väntat! Vi hade det på känn och det passar oss bra!

Läs också