SM-slutspelet: Nu är det dags

Elitseriesegrarna Sandviken har haft lite vacklade form i slutet på säsongen. Stålmännen valde Broberg Söderhamn. Enligt coachen Anders Jakobsson är läget under kontroll. -Allt känns bra och man väntar på match. Laget blir detsamma som sist alla är friska.

Brobergs Svenne Olsson har en spelare på skadelistan.
– Allt känns bra, vi har Stefan Larsson borta i övrigt friskt och skadefritt.

Västerås – Bollnäs
Västerås gick för serieseger och slog Bollnäs i den sista omgången. Så komfortabelt att man valde Bollnäs som motståndare i kvartsfinalen. Ted Bergström i Västerås var laddad redan i morse och kommenterade att slutspelet startar i dag.

– God slutspelsmorgon! Det känns oerhört roligt och inspirerande att slutspelet äntligen börjar. Vi går in med härlig form och energi i laget.

-Inga skador eller sjukdomar så det är som vanligt stenhårt om platserna. Vilar idag gör Janne Rintala, Aksel Ekblom och Jesper Hermansson.
Bollnäs kommer förstås fortsätta på den inslagna vägen.
– Det känns inspirerande. Nu drar det gång som man har väntat länge. Vi är redo! Inga konstigheter i laget, enligt Ville Altonen.

Daniel Berlin: – Det känns bra tycker jag, vi ska försöka åka dit och spela avslappnat så ska vi ge dem en ordentlig match.
Edsbyn – Villa Lidköping
Edsbyn tar emot Villa Lidköping och ska försöka ta revansch från fjolårets kvartsfinalserie i fjol där Villa vann tre raka. Simon Jansson: – Det känns bara bra! Vi har en bra känsla i laget och alla är friska.

Hammarby – Vänersborg
Två rutinerade herrar möts i den fjärde kvartsfinalen. Stefan Erixon och Jocke Hedqvist.
– Det känns bra. Härligt att det drar igång. Alla tillgängliga förutom Rutqvist och Pizzoni.
Jocke Hedqvist är förväntansfull: – Vi har väntat på detta nu ett tag så gott att det drar igång.. Laget släpps inte förrän sent..

Läs också