Årets ungdomsspelare nominerade!

Nu är det 3% rabatt på personbilsdäck och kompletta hjul hos med denna rabattkod!! Kod: mnLRtgfkte IMG_4540

Tolv ungdomsspelare är nominerade i fyra olika kategorier.  De nominerade är:

Årets flickspelare (F17)

Matilda Plan, Västerås SK
En kraftfull spelare med ett fantastiskt skott. Matilda har mognat i sitt spel oimagech visade det i sin roll som lagkapten under VM. Med sin brytsäkerhet och sin fart är hon lika viktig i defensiven som offensiven.

Jenny Stadin, Sandvikens AIK
Jenny är otroligt teknisk och har en otroligt bra skridskoåkning. Man kan inte tro att hon är så ung då hon är oerhört klok på planen. Utsedd till VM:s värdefullaste spelare.

Wilma Josefsson, Söråkers IF
En oerhört lojal spelare som har en oerhört hög lägstanivå med en enorm kämparglöd. Vilma ger alltid 100 procent och är otroligt tuff och står upp mot alla spelare hon möter.

 

Årets pojkspelare (P17)

Filip Ljus, Ljusdals BK
En stor och stark genombrottspelare som kan avgöra matcher på egen hand. En kraftfull spelare med stor vinnarskalle.

Matteus Liw, Edsbyns IF
En spelare som ser hela planen och kan sätta sina lagkompisar i bra lägen. Spelsinnet och passningsspelet håller hög klass.

Max Mårtensson, Västerås SK
En spelare med ett väldigt brett register som har ett stort spel i sig och mycket energi. Har utvecklats mycket under säsongen.

 

Årets junior  (F19)

Stina Lennartsson, Skirö AIK
Stina är en genombrottsspelare med stor arbetskapacitet som inte räds några motståndare. Hon har en skridskoåkning av yppersta klass och hon lyckas kombinera sin höga fart med teknik. Lägg därtill ett fint spelsinne och ett giftigt skott så utgör Stina ett mycket vasst anfallsvapen för sitt Skirö.

Erica Persson, Söråkers IF
Slitvargen och grovjobbaren från Söråker har gång på gång visat att hennes lojalitet och mentalitet ger resultat både offensivt och defensivt. Genom sin ödmjukhet och sitt hårda jobb i det dolda har Erica bidragit till att Söråker i år på allvar har etablerat sig bland de bästa klubbarna i landet.

Charlotte Selbekk, Kareby IS
Med en klubbteknik som få och ett härligt spelsinne bidrar Charlotte med finess och spektakulära teknikkonster i Karebys offensiva spel. Har även visat under säsongen att hon kan avgöra matcher, bl.a. genom sitt hattrick i World Cup-finalen. Vill man se en lirare som gör det lilla extra på isen så ska man spana efter nr. 18 i Kareby.

 

Årets junior  (P19)

Martin Landström, Vetlanda BK
Martin är en fantastisk tekniker som kan bryta mönster genom sin kreativitet. Han är oerhört svårläst och kan på egen hand styra sitt lag. Har ett spelsinne utöver det vanliga.

Anton Sandsjö, Villa Lidköping BK
Anton är en mycket duktig målvakt. En stabil sista utpost som med sitt lugn bidrog till att P19-landslaget kunde vinna de jämna och täta matcherna under Europamästerskapet i Vetlanda.

Olle Berglund, Sandvikens AIK
Olle är den naturliga lagkaptenen. Med sin tåga och kämparglöd var han en starkt bidragande orsak till att P19-landslaget kunde vinna EM-guld.

Läs också