Hammarby: Fler spelare klara för Hammarby


IMG_5216 Carl-Johan Rutqvist och David Brodén förlänger med Hammarby.

Hammarby smYtterligare två spelare har glädjande gjort klart med Hammarby inför kommande säsongen. Det är försvarsklippan Carl-Johan Rutqvist, 32 år, som skrivit på ett nytt kontrakt som lyder på ett år. Carl-Johan är ursprungligen från Svartsjöbyn men har därefter spelat fem säsonger i vardera Kalix och Broberg Söderhamn.

– Jag trivs så pass bra i föreningen Hammarby och kan inget annat än att älska vårt lag med alla vinnarskallar och härliga människor. Nu när jag är skadefri och tillbaka i full träning ser jag fram emot ännu en säsong i Hammarby, säger Carl-Johan i ett pressmeddelande.

– Förra säsongen blev delvis förstörd av en knäskada så det lär vara en revanschsugen ”Rutan” som vi kommer att se i höst, säger sportchefen Stefan Erixon.

Mittfältaren David Brodén, 23, är klar för två säsonger. – David är en allround spelare med fin skridskoåkning som har stor utvecklingspotential.
De ska bli intressant att se vilka steg David kommer att ta de kommande åren, säger
Erixon.

– Jag tycker att jag har utvecklats här och vill fortsätta med det. Jag trivs jättebra i laget och är glad över att få fortsätta representera Hammarby, säger David Brodén med IFK Motala som moderklubb.

Så här läget just nu i Hammarby

Nya kontrakt: Adam Giljam (3 år), Jesper Jonsson (2), Patrik Hedberg (3), Ulf Einarsson, Pelle Einarsson (2), Robin Sundin (2), och Robert Rimgård ( 2), Carl-Johan Rutqvist (1) och David Brodén (2).
In: Misja Pasjkin, Volga.
Ut: Stefan Erixon

Sammanställing Silly Season Elitserien >>

Läs också