Spelarnytt: Johansson och Sandsjö fortsätter i Villa

24 Martin Johansson 3VillaSMLAIK 164 litenVilla Lidköpings lagkapten Martin Johansson har skrivit ett nytt treårskontrakt. Dessutom har även juniorlandslagsmålvakten Anton Sandsjön kommit överens med ett kontrakt över två år. Anton kommer lånas ut till Lidköpings AIK i Allsvenskan.

Martin Johansson, 27 år, med Otterbäcken som moderklubb där han var med och vann SM-guld för juniorer.
– Det här vad det jag ville. Vi har byggt hus här i Lidköping och det är här vi vill vara. Någon annan klubb än Villa Lidköping har egentligen aldrig varit aktuell, kommenterar Martin kontraktet.

Martin Johansson ser redan fram emot nästa säsong. Att truppen förstärks med Jesper Thimfors och Johan Esplund, som också har sina rötter i Otterbäcken, och Magnus Muhrén på ledarsidan betyder mycket.

– Jag ser fram emot försäsongsträningen och att vi snart går in i ett nytt spännande skede i föreningens historia, säger Martin.

Anton Sandsjö lånas ut till Lidköpings AIK

Anton Sandsjö är en stor målvaktstalang som den gångna säsongen tog EM-guld med 19-årslandslaget och blev utsedd till turneringens bäste målvakt. Han spelade också SM-final för 19-åringar med sitt Villa Lidköping och har dessutom deltagit med Lidköpings AIK i allsvenskan. – Det har varit en magisk säsong, säger Anton. Det känns helrätt. Nu får jag chans att spela seniorbandy och möjlighet att utvecklas vidare. Att tillhöra Villa Lidköping känns också fantastiskt när det nu är så mycket spännande på gång, säger Anton som fyller 19 i juli.

Läs också