Allsvenska Supercupen – Spelprogrammet

Tranås BoISSpelprogrammet till andra upplagan av den Allsvenska Supercupen är klart. Cupen spelas i Nässjö vid månadsskiftet oktober/november med åtta lag. Cupen spelas i två grupper där gruppspelet spelas fredag och lördag, Final och placeringsmatcher på på söndagen.

– Det handlar inte bara om matcherna utan det är ett bra forum att träffas vid sidan av planen för att utveckla och diskutera över klubbgränserna, säger Nichlas Lindén, ordförande i den Allsvenska Serieföreningen, och fortsätter.

– Sen är det givetvis en bra möjlighet för de bästa allsvenska lagen att få mötas oavsett geografiskt avstånd. Det blir säkert tajta matcher och ett bra avstamp inför seriestarten helgen därpå. Det kan hända att cupen ligger lite för sent, men det får vi diskutera från år till år. Vi ska försöka utveckla cupen så att den blir ännu mer intressant och lockar de fyra bästa lagen från både norr och söder.

Förra årets premiärupplaga av cupen vann den dåvarande arrangörsföreningen Gripen Trollhättan, som numera spelar i Elitserien.

Cupen 2015
Grupp 1: Katrineholm, Jönköping, Borlänge, Tranås.
Grupp 2: Nässjö, Falun, Lidköping, Motala.

Spelprogrammet hittar du här >>

Läs också